فرمت : DOC خط تولید رب گوجه فرنگی: مهمترین عامل در تولید یک محصول با کیفیت بالا، شستشوی کامل گوجه فرنگی با آب تمیز وسالم می باشد دستگاههای شستشو مختلف می باشد ولی معمول ترین وبهترین نوع آن سیستمی است که هم اکنون در اکثر کارخانجات ایران متداول است ومورد استفاده قرار می گیرد. ۱) دریافت گوجه فرنگی ۲) حوضچه شستشو ۱و۲ ۳) بازرسی وجورکردن ( Sorting) ۴) خردکن(Crushing) ۵)قیف خردکن ۶) پری هیتر ( Pre Heating) ۷)صافی دومرحله ای ۸) مخزن ذخیره آب گوجه فرنگی ۹)تغلیظ...